Savarinväylä 4, 84100 Ylivieska 08 420 154 Enable JavaScript to view protected content.

Palvelut

Tarjoamme avaimet käteen -palveluratkaisuja yksilölliset tarpeet huomioiden.

Asennuspalvelut

Lukkoseppämme palvelevat ammattitaidolla. Teemme kaikki lukitukseen ja turvallisuuteen liittyvät asennustyöt. Olemme Abloy valtuutettu lukkoliike ja tarjoamme aina uusimman lukitustekniikan sekä viranomaisten hyväksymät tuotteet – myös yksilöllisesti räätälöityinä asiakkaan tarpeet huomioivina kokonaisratkaisuina.

Suunnittelupalvelut

Ennen asentajien saapumista ja tarvikkeiden ostamista on hyvä suorittaa perusteellinen tarvekartoitus. Työajanvalvonta, kulunseuranta, hälyttimien ja muiden laitteiden tiedonkulku kannattaa suunnitella huolellisesti. Huolellisella tarvekartoituksella saavutetaan maksimaalinen turvallisuus, saadaan budjetoitua järkevät laitehankinnat sekä varmistetaan henkilökunnan ja yritysomaisuuden turvallisuus ja liiketoiminnan keskeytymätön jatkuminen.

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalveluihimme kuuluvat muun muassa lukitus, tekniset turvajärjestelmät, turvallisuusohjeet sekä näiden jatkuva ylläpito. Suunnittelun, laitteiston ja kokonaisuuden hallinnan avulla pystymme varmistamaan turvallisuuden ja yrityksen keskeytymättömän toiminnan.

Turvallisuus- ja lukitussuunnitelmat takaavat oikeat hankinnat ja pitkäikäisen ratkaisun. Pyydä meitä käymään ja tutustumaan yrityksesi tarpeisiin. Olemme varmoja, että löydämme oikean ratkaisun yrityksesi tarpeeseen.

Huolto- ja ylläpitopalvelut

Tarjoamme huollon ja ylläpidon kaikkiin myymiimme ratkaisuihin. Olemme Tukesin hyväksymä liike paloilmoittimien osalta ja meillä on kaikki tarvittavat viranomaisten luvat asennustyöhön. Laadukkaiden huoltopalveluiden tarjoaminen on meille kunnia-asia.

Avainhallintapalvelut

Pyydä meiltä esittely uusimmista avainhallinnan ratkaisuista.

Avainhallintapalvelut avainkaappien ja kulunvalvonnan avulla varmistavat yrityksen turvallisuuden ja lukitusten joustavan toiminnan. Hallinta on muutakin kuin avainten säilyttämisessä yhteisessä lukollisessa kaapissa. Uusimman teknologian avulla oikeuksien jakaminen ja lukitusten organisointi onnistuu vaikkapa mobiilin teknologian kautta.

Avaintilaus

Tee Abloy-lisäavaintilaus SSL-suojatulla sivustollamme.

Tilaa avain